Bundløs squashtærte med spidskålssalat

Nyd en lækker og saftig squashtærte uden bund ledsaget af en sprød spidskålssalat med en dejlig cremet dressing på A38, mayonnaise og citron. Denne lette og smagsfulde tærte vil glæde dine smagsløg med kombinationen af squash, løg, skinke og hytteost, mens spidskålssalaten tilføjer en forfriskende kontrast dertil. Opskriften på bundløs squashtærte er perfekt til enhver lejlighed – også i madpakken dagen derpå.

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 3. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tærte

1 løg
1 squash, rå
4 skiver kogt skinke, pålæg
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
4 æg
75 g hytteost
200 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Salat

2 forårsløg
200 g spidskål

Dressing

1 ½ dl A38, 1,5 %
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
¼ citron
1 nip sukker
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Pil og hak løg. Riv squash groft, og klem al overskydende væde ud med hænderne. Skær skinke i tynde strimler, og riv eller hak ost.
3
Pisk æg, hytteost og fraiche sammen i en skål. Tilsæt løg, squash, skinke og ost, krydr med salt og peber, og kom det i et passende ovnfast fad.
4
Bag tærten i ovnen i cirka 35-40 minutter, eller indtil den er fast og gylden.
5
Snit forårsløg og spidskål.
6
Bland A38 og mayonnaise, og smag til med, sennep, citronsaft, sukker, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
7
Skær tærten ud, og servér den med salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; løg; spidskål; squash, rå
Håndfuld 3:Hytteost; kogt skinke, pålæg; æg
Fedt:Mayonnaise; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; salt og peber; sukker
Mælkedressing:A38, 1,5 %; fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt