Burger med fisk og coleslaw

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Coleslaw

60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 tsk. eddike
salt og peber
2 gulerødder
50 g spidskål

Fisk

150 g sej, filet, dybfrost
2 spsk. rasp
salt og peber
10 g olie

Andet

1 fuldkornsbolle
10 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland fraiche med dijonsennep, sukker og eddike. Smag til med salt og peber.
2
Riv gulerod og snit spidskål fint. Vend begge dele i dressingen.
3
Bland salt og peber i rasp og vend sejfilet heri.
4
Opvarm en pande og steg fisken i olie på begge sider, til den er gennemstegt.
5
Rist bolle og smør mayonnaise på. Læg coleslaw og sejfilet på, og luk med overbollen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Sej, filet, dybfrost
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; rasp
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Dijonsennep; eddike; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt