Butter Chicken med ris og salat
Tag med til Indiens farverige gader og stræder og indsnus duften af krydderier, der forkæler dine sanser: Spidskommen, garam masala, kardemomme, nelliker, gurkemeje, hvidløg, ingefær, chili og mere til. De er der alle sammen i denne skønne Butter Chicken, som serveres sammen med ris og salat. Hvis du har tid, kan du med fordel lade kødet trække i marinaden, der er rørt af græsk yoghurt og krydderier. Det giver ekstra smag til kyllingestykkerne.
Det skal du bruge
Tilbehør
Butter Chicken krydderiblanding
Butter Chicken
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Chiliflager; garam masala; gurkemeje; hvidløgspulver; kardemomme; nellike; peber; salt; spidskommen; stødt ingefær |
Mælkeprodukter: | Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 1290 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 57 g | 114 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 50 g | 100 g |