Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Der er knald på både farver og smag i denne mellemøstligt inspirerede couscoussalat med kylling krydret med spidskommen, paprika og chilipulver. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, for den smager herligt i madpakken dagen derpå. Du kan nemt justere grøntsagerne efter, hvad du har ved hånden, og også couscous kan skiftes ud med quinoa, bulgur eller perlespelt, hvis det lige er det, du har på lager.
Det skal du bruge
Couscoussalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; grønne bønner; grønne ærter, dybfrost; tomat |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Couscous, rå |
Fedt: | Olie; olivenolie |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; paprika; persille; salt og peber; spidskommen |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 605 |
Fedt: | 27 g | 27 g |
Kulhydrat: | 44 g | 44 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 40 g | 40 g |