Eggs benedict med skinke og purløg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pocheret æg

2 spsk. eddike
1 æg

Andet

½ fuldkornsbolle
purløg
50 g skinke, røget
2 spsk. hollandaisesauce
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Fyld en gryde halvt med vand og kom eddike i. Bring vandet i kog og find et niveau, hvor vandet simrer stille og roligt.
2
Slå forsigtigt et æg ud i en lille skål.
3
Skab en lille hvirvel i vandet med en ske. Sænk forsigtigt skålen med ægget ind i den hvirvlende del af vandet. Lad ægget glide ud i vandet og tage form som et pocheret æg. Lad ægget simre i cirka 4 minutter. Tag ægget op med en hulske og læg det på et bræt eller køkkenrulle, så vandet drænes fra.
4
Rist en halv bolle per person. Hak purløg.
5
Varm eventuelt hollandaisesaucen.
6
Anret den ristede bolle med skinke, pocheret æg og hollandaise sauce. Krydr med salt, peber og purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Skinke, røget; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Hollandaisesauce
Smagsgivere:Eddike; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt