Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
I Frankrig kalder man det for ‘en papilotte’, når man pakker fisk, grønt og andet godt ind inden tilberedning i eksempelvis ovn eller på grill. Al saft og kraft fra råvarerne forbliver inde i pakken, og dermed dampes maden nænsomt. Franskmændene har for længst luret, at mad, der kommer i pakker, kan noget særligt, og det er denne her opskrift på fiskepakke med gulerødder, grønne bønner og mandler et glimrende eksempel på.
Fiskepakke
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Rødspættefilet |
Fedt: | Mandler; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |