Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler

I Frankrig kalder man det for ‘en papilotte’, når man pakker fisk, grønt og andet godt ind inden tilberedning i eksempelvis ovn eller på grill. Al saft og kraft fra råvarerne forbliver inde i pakken, og dermed dampes maden nænsomt. Franskmændene har for længst luret, at mad, der kommer i pakker, kan noget særligt, og det er denne her opskrift på fiskepakke med gulerødder, grønne bønner og mandler et glimrende eksempel på.

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskepakke

2 gulerødder
1 fed hvidløg
15 g mandler
15 g smør
200 g grønne bønner, dybfrost
salt og peber
200 g rødspættefilet

Tilbehør

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Indstil ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Hak mandler groft.
3
Steg hvidløg og gulerødder ved jævn varme i smør på en pande i 5 minutter. Kom bønnerne ved, og steg videre i 1 minut. Krydr med salt og peber.
4
Læg et stykke bagepapir i bunden af et ovnfast fad, og fordel hvidløg, gulerødder og bønner på det.
5
Krydr rødspættefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem oven på grøntsagerne. Drys mandlerne på toppen, saml bagepapiret i toppen, og forsegl pakken med kødsnor.
6
Bag fiskepakken i 15 minutter, til fisken lige akkurat er tilberedt.
7
Servér fisk og grøntsager med fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; gulerod
Håndfuld 3:Rødspættefilet
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt