Fiskepakke med ris, spidskålssalat og dressing

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskepakke

1 forårsløg
2 cherrytomater
180 g torsk
2 blade spidskål
10 g smør
salt og peber

Andet

35 g ris, rå
10 g smør

Salat

1 forårsløg
8 cherrytomater
50 g spidskål
1 gulerod

Dressing

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. sød chilisauce
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Snit forårsløg i skiver og cherrytomat i tern. Læg et par spidskålsblade på et stykke bagepapir og kom fisken på. Drys forårsløg og cherrytomat henover.
3
Top med smør, og krydr med salt og peber. Pak bagepapir omkring - luk eventuelt toppen med et stykke madsnor eller krøl toppen sammen. Sæt pakken midt i ovnen i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt.
4
Kog risene efter anvisning på pakken. Vend smør i, når de er møre.
5
Snit forårsløg i skiver og skær cherrytomater i kvarte. Snit spidskål fint og riv gulerod groft. Bland en salat af forårsløg, cherrytomat, spidskål og gulerod.
6
Rør en dressing af fraiche og sød chilisauce, og smag den til med salt og peber.
7
Servér fiskepakke med ris, salat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber; sød chilisauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt