Fiskesuppe med squash og fløde

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 24. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

2 skalotteløg
1 squash, rå
1 fiskebouillon, terning
4 dl kogende vand
10 g smør
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. tørret timian
salt og peber
300 g mørksej
1 dl fløde, 38 %

Pynt

2 spsk. krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak skalotteløg fint. Skær squash i små tern.
2
Opløs bouillonterning i vand.
3
Svits kortvarigt skalotteløg i smør og kom squashtern ved. Lad løg og squash svitse i et par minutter.
4
Kom hakkede tomater, fiskebouillon og timian i. Lad det koge i et par minutter og smag til med salt og peber.
5
Skær fisken i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad suppen simre til fisken lige nøjagtig er tilbredt. Det tager cirka 5-6 minutter. Kom fløden i og rør rundt.
6
Servér i varme dybe tallerkner eller skåle. Pynt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; skalotteløg; squash, rå
Håndfuld 3:Mørksej
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Fiskebouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tørret timian
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt