
Frittata med broccoli og peberfrugt
Frittata er navnet på en lækker italiensk æggekage, der er bagt i ovnen. En frittata indeholder ofte flere grøntsager end en traditionel dansk æggekage. Her får du en opskrift på en smagfuld og luftig frittata med broccoli, peberfrugt, forårsløg og hvidløg, som du kan nyde både til morgenmad, frokost og aftensmad. Denne frittata er både vegetarisk og glutenfri – du kan dog sagtens tilføje kød, hvis du har lyst til det.
Det skal du bruge
Frittata
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; forårsløg; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Æg |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 565 | 565 |
Fedt: | 37 g | 37 g |
Kulhydrat: | 18 g | 18 g |
Kostfibre: | 9 g | 9 g |
Protein: | 36 g | 36 g |