Fyldt kylling med ris og flødeost-sauce

Nyd en smagfuld og indbydende ret med fyldte kyllingebrystfileter, rødløg, gulerødder og en skøn sauce lavet af flødeost og friskhakket persille. Kyllingekødet får ekstra saft og kraft fra flødeostblandingen, der både fyldes i en lomme i kødet og røres i sauces. Rettens smukke farver spiller perfekt op til den fuldendte smag af cremet sauce og mør kylling. Nyd kyllingeretten som en lækker hverdagsret eller servér den for weekendens gæster.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 13. november 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

70 g ris
2 rødløg
3 gulerødder
1 dl persille
100 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
2 kyllingebryst
2 spsk. olie
1 bouillon, terning
3 dl kogende vand
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisningen på pakken.
2
Pil løg og skær i både. Skræl gulerødder og skær i stave eller skiver.
3
Hak persille og rør sammen med flødeost og salt.
4
Skær en lomme i kyllingebrystet, og fyld halvdelen af persille-flødeost i. Luk lommen med en kødnål, og krydr med salt og peber.
5
Varm en dyb pande op og kom olie på, og svits kyllingebryst på begge sider. Tilsæt rødløg og gulerod, og steg et par minutter mere. Opløs bouillonterning i kogende vand og hæld det i panden. Rør resten af persille-flødeosten i. Læg låg på, og lad retten simre i cirka 20 minutter.
6
Servér kylling i flødeost-sauce, rødløg og gulerod sammen med ris.

Tips og gode råd

Tip #1
Du kan bytte kylling ud med kalkun.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; persille; salt og peber
Frit:Kogende vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5651130
Fedt:23 g46 g
Kulhydrat:46 g92 g
Kostfibre:5 g10 g
Protein:38 g76 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt