Fyldt kylling med ris og flødeost-sauce
Nyd en smagfuld og indbydende ret med fyldte kyllingebrystfileter, rødløg, gulerødder og en skøn sauce lavet af flødeost og friskhakket persille. Kyllingekødet får ekstra saft og kraft fra flødeostblandingen, der både fyldes i en lomme i kødet og røres i sauces. Rettens smukke farver spiller perfekt op til den fuldendte smag af cremet sauce og mør kylling. Nyd kyllingeretten som en lækker hverdagsret eller servér den for weekendens gæster.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; rødløg |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; persille; salt og peber |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 565 | 1130 |
Fedt: | 23 g | 46 g |
Kulhydrat: | 46 g | 92 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 38 g | 76 g |