Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner

Kylling er en favorit på danske middagsborde, og det er ikke uden grund. Den lille, bevingede lækkerbidsken kan nemlig serveres i et utal af variationer. Her er det brugt kyllingebryst, som først bliver fyldt med flødeost, inden en skive bacon vikles omkring for at holde på fyldet under stegning. Denne udgave af fyldt kyllingebryst i bacon bliver ledsaget af en salat på grønne bønner, rødløg, perlespelt, feta og ristede kerner.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 10. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingebryst med bacon

1 kyllingebryst
25 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
1 skive bacon
10 g olie

Bønnesalat

20 g perlespelt, rå
½ rødløg
200 g grønne bønner
10 g græskarkerner
25 g feta, 31+/ 18 % eller derover
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Lav en lille lomme i kyllingebryst uden at skære hele vejen igennem, og fyld flødeost deri. Krydr med salt og peber, og vikl bacon omkring.
2
Steg kyllingebryst i olie i 5-6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.
3
Kog perlespelt efter anvisning på pakken, og afkøl.
4
Pil og hak rødløg fint, og hæld kogende vand over bønnerne - lad dem trække i 2-3 minutter. Hæld vandet fra.
5
Rist græskarkerner på en tør pande, til de tager farve.
6
Smuldr feta, eller skær det i tern.
7
Bland bønner, rødløg og perlespelt sammen med feta og ristede græskarkerner, og smag til med salt og peber.
8
Servér kyllingebryst med bønnesalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Perlespelt, rå
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; græskarkerner; olie
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt