Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Kylling er en favorit på danske middagsborde, og det er ikke uden grund. Den lille, bevingede lækkerbidsken kan nemlig serveres i et utal af variationer. Her er det brugt kyllingebryst, som først bliver fyldt med flødeost, inden en skive bacon vikles omkring for at holde på fyldet under stegning. Denne udgave af fyldt kyllingebryst i bacon bliver ledsaget af en salat på grønne bønner, rødløg, perlespelt, feta og ristede kerner.
Kyllingebryst med bacon
Bønnesalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; rødløg |
Håndfuld 3: | Bacon; flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Perlespelt, rå |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; græskarkerner; olie |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |