Fyldt kyllingebryst med pesto, semi-soltørrede tomater, ovnkartofler og lyn-coleslaw
Saftigt kyllingebryst fyldt med et smagfuldt indre bestående af pesto og semi-soltørrede tomater er et garanteret hit på middagsbordet. Fyldt kyllingebryst smager dejligt med et væld af forskelligt tilbehør. Her er det sprøde ovnstegte kartofler krydret med timian. Dertil kommer, som prikken over i’et, en hurtig coleslaw med let og lækker fraichedressing, som giver et friskt modspil til resten af elementerne på tallerkenen.
Kartofler
Fyldt kyllingebryst
Dressing
Coleslaw
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; semi-soltørret tomat; spidskål |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Mayonnaise; olie; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Citronsaft; dijonsennep; salt og peber; sukker; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |