Fyldt kyllingebryst med stegte gulerødder og sprød salat

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt kyllingebryst

2 kyllingebryst
15 g oliebaseret pesto
100 g Puck Ost, 17 %
½ tsk. olie
salt og peber

Gulerødder og salat

1 gulerod
10 g smør
salt og peber
1 hjertesalat
¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fyld med lidt pesto. Tryk derefter ost ind i lommen. Læg de fyldte kyllingebryster i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Lommen med skal gerne vende opad. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Bag i cirka 25 minutter i ovnen.
3
Skræl gulerod og skær i tynde strimler. Opvarm smør i en lille pande og steg gulerodsstrimlerne til de har taget farve. krydr med salt og peber.
4
Del salathovedet i blade og anret dem med gulerod på toppen. Dryp citronsaft over.
5
Servér den fyldte kylling med salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hjertesalat
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %; kyllingebryst
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt