
Fyldt oksekødsrulle med grøn proteinrig kartoffelsalat
Savner du inspiration til lækre retter med hakket oksekød? Så prøv denne opskrift på fyldt oksekødsrulle med en frisk grøn og proteinrig kartoffelsalat. Oksekødet rulles om en lækker grøntsagsblanding af champignon, løg og peberfrugt, der tilfører masser af saft og smag til kødet. Efter stegning serverer du skiver af den fyldte oksekødsrulle sammen med kartoffelsalat. En nem og velsmagende ret, som hele familien vil elske.
Det skal du bruge
Grøn proteinrig kartoffelsalat
Fyldt oksekødsrulle
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; forårsløg; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 %; hytteost |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Avokado; smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 585 | 1170 |
Fedt: | 28 g | 56 g |
Kulhydrat: | 35 g | 70 g |
Kostfibre: | 6 g | 12 g |
Protein: | 41 g | 82 g |