Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat

Fyldt svinemørbrad er en festlige spise, uanset om kalderen melder hverdag eller fest. Denne udgave af fyldt svinemørbrad er med et indre bestående af flødeost og semi-soltørrede tomater, som klæder det delikate svinekød så godt. Den fyldte svinemørbrad er viklet i lufttørret skinke for at holde sammen på fyldet. Du kan også bruge bacon, hvis du foretrækker det. Dertil en lækker og sprød quinoasalat med spidskål og krydderurter.

Tid i alt: 70 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt svinemørbrad

450 g svinemørbrad
salt og peber
100 g flødeost naturel, maks. 17 %
100 g semi-soltørrede tomater
40 g lufttørret skinke

Quinoasalat

100 g quinoa, rå
¾ rødløg
300 g spidskål
3 spsk. krydderurter efter eget ønske
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
½ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Afpuds svinemørbraden for fedt og sener, og lav et dybt snit i den på langs uden at skære hele vejen igennem. Krydr kødet med salt og peber.
3
Smør flødeost på kødets inderside, og fordel de semi-soltørrede tomater på midten. Luk sammen, og vikl skinken stramt omkring den. Læg svinemørbraden med lukningen nedad i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen i 30 minutter. Lad svinemørbraden hvile i 10 minutter efter stegning.
4
Kog quinoa efter anvisning på pakken, og afkøl.
5
Pil og hak rødløg. Snit spidskål, og pluk og hak krydderurter. Vend det sammen med quinoa og olivenolie, og smag til med citronsaft, salt og peber.
6
Skær svinemørbraden i skiver, og servér med quinoasalaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; semi-soltørret tomat; spidskål
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; lufttørret skinke; svinemørbrad
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt