
Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat
Fyldt svinemørbrad er en festlige spise, uanset om kalderen melder hverdag eller fest. Denne udgave af fyldt svinemørbrad er med et indre bestående af flødeost og semi-soltørrede tomater, som klæder det delikate svinekød så godt. Den fyldte svinemørbrad er viklet i lufttørret skinke for at holde sammen på fyldet. Du kan også bruge bacon, hvis du foretrækker det. Dertil en lækker og sprød quinoasalat med spidskål og krydderurter.
Fyldt svinemørbrad
Quinoasalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg; semi-soltørret tomat; spidskål |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; lufttørret skinke; svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |