Grillet ostesandwich med pesto og hytteostsalat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ostesandwich

1 tomat
1 fuldkornsbolle
10 g smør
3 skiver kogt skinke, pålæg
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover

Hytteostsalat

1 forårsløg
¼ agurk
½ peberfrugt
1 spsk. purløg
75 g hytteost
salt og peber

Tilbehør

15 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på grillfunktion eller opvarm en toastmaskine.
2
Skær tomat i skiver.
3
Del bolle i halve og smør med smør. Læg skinke, ost og en skive tomat på underbollen, og luk med overbollen.
4
Grill eller toast bollen, til osten er smeltet.
5
Skær forårsløg i skiver, og skær agurk og peberfrugt i små tern. Hak purløg.
6
Vend agurk, forårsløg og peberfrugt med hytteosten. Krydr med salt og peber.
7
Servér ostesandwich med pesto, tomater og hytteostblanding. Pynt med purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg; peberfrugt; tomat
Håndfuld 3:Hytteost; kogt skinke, pålæg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt