Grøn onepot med kalkun, pasta, ost og kokosmælk
Med en onepot-ret får du alt i en gryde eller, som her, alt i et fad. Udover at det er nemt, så har en onepot-ret også den fordel, at ingredienserne tager smag fra hinanden, fordi de ligger op og ned ad hinanden under tilberedningen. Det er ret smart. Prøv en lækker opskrift på en grøn onepot med kalkun, pasta og kokosmælk. Den tager kun et kvarters tid at tilberede og herefter passer den sig selv i ovnen – nemt, lækkert og med masser af smag.
Det skal du bruge
Onepot
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; broccoli, rå; hakkede tomater; peberfrugt, rød; porre; rødløg |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; kalkun, bryst, rå |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 % |
Smagsgivere: | Bouillon; hvidløg; krydderurter efter eget ønske |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 2440 |
Fedt: | 20 g | 80 g |
Kulhydrat: | 51 g | 204 g |
Kostfibre: | 13 g | 52 g |
Protein: | 45 g | 180 g |