Grønne bønner med stegt laks og savojkål

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Laks og grønt

2 dl vand
flagesalt
200 g grønne bønner, dybfrost
1 tsk. olivenolie
140 g fersk laks
friskkværnet peber
¼ savoykål

Dressing

1 citron
1 spsk. flydende honning
1 tsk. olivenolie
flagesalt
friskkværnet peber

Topping

1 dl dild
2 spsk. syltede rødløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom vand i en gryde og tilsæt lidt salt og bring i kog. Tilsæt bønnerne og kog i cirka 3 minutter, køl dem derefter af i iskoldt vand, til de er lune og kogningen er stoppet. Lad dem dryppe godt af.
2
Varm olien op på panden og steg laksen cirka 2-3 minutter på hver side, alt efter tykkelse, drys med salt og peber undervejs. Tjek forsigtigt med en skarp kniv, og laksen er stegt som du vil have den. Den kan spises selvom den ikke er gennemstegt, men stadigvæk er lidt lyserød indeni. Pluk laksen i mindre pæne stykker.
3
Riv skallen fra citron helt fint og pres saften fra i en lille skål. Bland citronskal og -saft med honning, olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber.
4
Snit savoykålen så fint du kan. Bland kålen med bønner og laksen. Vend derefter dressingen i.
5
Servér salaten med dild og syltede rødløg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; savoykål; syltet rødløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Citron; dild; flagesalt; flydende honning; friskkværnet peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt