Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Den klassiske helstegte rødspætte med kartofler og persillesovs har her fået et sommerligt twist i form af en hurtig dip med friske krydderurter og en salat med friskpillede ærter, tomat, forårsløg og radiser. Få så vidt muligt din fiskehandler til at rense og flå rødspætten for dig, så du sparer tid i køkkenet. Rødspætten kan i øvrigt fint skiftes ud med andre slags fladfisk som eksempelvis rødtunge eller skrubbe.
Det skal du bruge
Kartofler
Urtedip
Ærtesalat
Rødspætte
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; friskpillede ærter; radise; tomat |
Håndfuld 3: | Rødspætte |
Håndfuld 4: | Kartoffel; rugmel, groft |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; salt; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 29 g | 29 g |
Kulhydrat: | 49 g | 49 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 43 g | 43 g |