Højtbelagt brød med supersaftig kyllingbøf og hjemmelavet urtedressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingebøf

1 fed hvidløg
1 dl persille
350 g kyllingefars, 3-6 %
1 spsk. hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. olie

Urtedressing

½ dl fraiche, maks. 9 %
1 dl krydderurter efter eget ønske
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
20 g olie
2 spsk. citronsaft
salt og peber

Andet

1 hjertesalat
100 g flute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres hvidløg og hak persille fint. Rør kylling sammen med hvidløg, persille, hvedemel og salt. Form til en bøf per person, og steg i olie i 7-8 minutter på hver side.
2
Kom fraiche, krydderurter, ost, olie, citronsaft, salt og peber i en blender og blend det til en lind dressing.
3
Pluk salaten og læg det på brødet.
4
Kom kyllingebøf og urtedressing på og pynt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat
Håndfuld 3:Kyllingefars, 3-6 %
Håndfuld 4:Flute; hvedemel
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; persille; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt