Hokkaidotærte med hytteost, broccoli og squash

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tærte

½ broccoli, rå
150 g hokkaido
½ squash, rå
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
4 æg
100 g hytteost 1,5 %
1 tsk. timian
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
80 g revet ost, 31+/18 % eller derover

Andet

2 skiver fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Del broccoli i buketter, og skær stokken i tern. Skær hokkaido og squash i tern. Svits knust hvidløg, hokkaido, broccolistok og squash i olie i et par minutter.
3
Fordel de svitsede grøntsagerne og broccolibuketter i et ovnfast fad. Rør æg og hytteost sammen, og krydr med timian, salt og peber.
4
Hæld æggemassen over grøntsagerne, og drys revet ost på toppen. Bag tærten i cirka 20 minutter, til den har sat sig.
5
Varm eventuelt brødet i ovnen de sidste 5-8 minutter.
6
Servér tærten med brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; hokkaido; squash, rå
Håndfuld 3:Hytteost 1,5 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Olie; revet ost, 31+/18 % eller derover
Smagsgivere:Friskkværnet peber; hvidløg; salt; timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt