Hurtig suppe med grønne bønner, suppehorn og æg

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 æg
80 g suppehorn, pasta
1 rødløg
3 gulerødder
10 g olie
6 dl vand
200 g grønne bønner
2 tsk. bouillon, terning
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 6-7 minutter. Pil dem, og del i halve ved servering.
2
Kog suppehorn efter anvisning på pakken.
3
Skær rødløg i tynde både og gulerod i skrå tynde skiver.
4
Svits løg og gulerod i olie et par minutter, tilsæt vand, bønner og bouillonterning.
5
Lad suppen koge i nogle minutter, til grøntsagerne er al dente. Anret den med halve æg og nudler eller suppehorn.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Suppehorn, pasta
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt