Karbonade med sellerisalat med æble og gulerod
Der er dømt mormormad med et tvist med denne her nemme og lette opskrift på karbonader – eller krebinetter alt efter, hvor I landet. man er vokset op. I stedet for de sædvanlige kogte kartofler og dertil stuvede grøntsager får karbonaderne her selskab af en lækker salat på revet knoldselleri, gulerod og æble. Dertil kommer en cremet ymerdressing smagt til med sukker, æblecidereddike og et par skefulde snittet purløg til at give lidt kant.
Sellerisalat
Dressing
Karbonade
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; knoldselleri; æble |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 % |
Håndfuld 4: | Rasp |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Purløg; salt og peber; sukker; æblecidereddike |
Mælkedressing: | Ymer |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |