Karrykylling i kokosmælk med kogte ris

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 27. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fed hvidløg
1 lille løg
1 peberfrugt
10 g olie
½ squash, rå
300 g kylling
2 dl kokosmælk light
15 g peanutbutter
1 tsk. rød karrypasta
2 tsk. limesaft
4 tsk. fiskesauce
80 g fuldkornsris, Ris-fix
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg og løg fint. Skær peberfrugt i tynde strimler.
2
Opvarm olie, og svits hvidløg, løg og peberfrugt på panden 3-4 minutter.
3
Skær squash i halve skiver, og kylling i strimler.
4
Kom squash og kylling på panden. Tilsæt kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, limesaft og fiskesauce. Lad det simre 5 minutter.
5
Smag eventuelt til med mere karrypasta, fiskesovs og/eller lime.
6
Kog risene efter anvisning på pakken.
7
Servér karrykylling med ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; squash, rå
Håndfuld 3:Kylling
Håndfuld 4:Fuldkornsris, Ris-fix
Fedt:Olie; peanutbutter
Smagsgivere:Fiskesauce; hvidløg; limesaft; rød karrypasta
Mælkedressing:Kokosmælk light
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt