Kartoffelpizza med mozzarella, kartoffel og lufttørret skinke
Pizzaaften bliver en nem og hurtig affære, når du skifter den klassiske pizzadej ud med en fuldkornstortilla. Det giver en tynd og sprød pizzabund, som passer godt til mange slags fyld som eksempelvis den klassiske pizza Margharita med tomatsauce og revet ost. Denne tortillapizza er dog en hvid udgave, hvor tomatsaucen må vige til fordel for et tyndt lag fraiche og revet ost, inden den toppes med nye kartofler i tynde skiver og lufttørret skinke.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 3: | Lufttørret skinke |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap; kartofler, nye danske |
Fedt: | Olivenolie; revet mozzarella, min. 18 % |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 625 |
Fedt: | 31 g | 31 g |
Kulhydrat: | 42 g | 42 g |
Kostfibre: | 6 g | 6 g |
Protein: | 38 g | 38 g |