
Kartoffelsalat med knuste sprøde kartofler og grillet kød
Denne smagfulde kartoffelsalat med knuste, sprøde kartofler og saftig kalveflanksteak er den ideelle sommerret til både grill, buffet og gæstemad. Friske grøntsager, cremet dressing og sprøde kartofler gør retten til en fryd for både øje og gane – og hele familien vil elske den. Server den til næste sommerfest, picnic eller hverdagsmiddag med et ekstra pift.
Det skal du bruge
Knuste og bagte kartofler
Kartoffelsalat
Dressing til kartoffelsalaten
Kød og avokado
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; friskpillede ærter; radise; rødløg |
Håndfuld 3: | Kalveflanksteak |
Håndfuld 4: | Små kartofler |
Fedt: | Avokado; græsk yoghurt 10 % eller derover; mayonnaise; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 4840 |
Fedt: | 33 g | 264 g |
Kulhydrat: | 36 g | 288 g |
Kostfibre: | 5 g | 40 g |
Protein: | 34 g | 272 g |