Kokos-reje-suppe med peberfrugt

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

½ løg
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk ingefær
½ peberfrugt, rød
1 spsk. olie
1 spsk. karrypulver
2 dl vand
½ bouillon, terning
2 dl kokosmælk light, maks. 8 %
1 spsk. fiskesauce
salt og peber
120 g rejer

Topping

2 spsk. bredbladet persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg, hvidløg og ingefær fint. Skær peberfrugt i tynde strimler.
2
Opvarm en gryde og kom olie i. Svit løg, hvidløg, ingefær og peberfrugt sammen med karry i et par minutter. Kom vand, bouillonterning, kokosmælk og fiskesauce i og lad suppen simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
3
Hak persille.
4
Kom rejer i suppen og varm dem igennem i et par minutter.
5
Servér suppen i en dyb forvarmet tallerken. Pynt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Rejer
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; bredbladet persille; fiskesauce; frisk ingefær; hvidløg; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 8 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt