
Koteletter i fad med peberfrugt, champignon, tomat og fløde
Koteletter i fad er en klassiker i danske køkkener, og det er ikke så underligt. Der er nemlig tale om vaskeægte hyggemad elsket af både store og små. Når først koteletter i fad kommer i ovnen, er der god tid til at rydde af, mens den dejligste duft spreder sig i køkkenet. Her bliver koteletter i fad serveret med kogte ris, men du kan også nyde retten med pasta eller kartoffelmos. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, for retten er særdeles fryseegnet.
Det skal du bruge
Koteletter i fad
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Fadkotelet |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Paprika; salt og peber; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1845 |
Fedt: | 32 g | 96 g |
Kulhydrat: | 50 g | 150 g |
Kostfibre: | 7 g | 21 g |
Protein: | 29 g | 87 g |