Krydret hokkaidosuppe med stegt torsk og brød
Der er smagsnoter fra Østens spisekammer i denne velsmagende hokkaidosuppe, som er krydret med rød karrypasta og ingefær. Hokkaidosuppen får selskab af et stykke stegt torsk toppet med koriander samt ristet brød på siden. Du kan sagtens bruge andre slags græskar til suppen, og har du ikke rød karrypasta på lager, så kan du bruge helt almindeligt karrypulver, der også passer godt med græskar.
Suppe
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hokkaido; løg |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Citron; frisk ingefær; hvidløg; hønsekødsbouillon; koriander; rød karrypasta; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |