Kulmule med græskartopping og mangosalat

Savner du inspiration til lækre og spændende fiskeretter, der samtidig er lette at lave? Så læg ud med denne skønne opskrift på kulmule med knasende sprød græskartopping fulgt af en sød og frisk mangosalat. Opskriften tilfredsstiller alle dine sanser og fylder dig op med en god og let mæthedsfølelse. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt fisk

2 spsk. græskarkerner
1 lille løg
1 dl citronmelisse
1 lime
1 spsk. sesamfrø
salt og peber
1 tsk. olie
200 g kulmule

Mangosalat

½ mango
½ hovedsalat
100 g cherrytomater
75 g sukkerærter
1 lime
salt og peber
1 dl citronmelisse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak græskarkerner groft og hak løg og citronmelisse fint. Riv skal af lime og pres saften i en lille skål.
3
Bland limesaft med limeskal, græskarkerner, løg, citronmelisse, sesamfrø, salt og peber.
4
Varm en pande op og kom olie på. Steg græskarkerneblandingen på panden i cirka 2 minutter. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad. Fordel græskarkerneblandingen på fisken og bag den i cirka 14-16 minutter alt efter fiskens tykkelse.
5
Skræl mango og skær den i tern. Skær eller bræk salat i mindre stykker. Halvér cherrytomaterne og skær sukkerærter i skrå stykker.
6
Riv skal af lime og pres saften i en salatskål. Vend så limeskal, salt og peber sammen med mango, salat, cherrytomater og sukkerærter.
7
Servér fisken med salaten og drys masser af frisk citronmelisse på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; hovedsalat; løg; sukkerært
Håndfuld 3:Kulmule
Håndfuld 4:Mango
Fedt:Græskarkerner; olie; sesamfrø
Smagsgivere:Citronmelisse; lime; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt