Kulmule med græskartopping og mangosalat
Savner du inspiration til lækre og spændende fiskeretter, der samtidig er lette at lave? Så læg ud med denne skønne opskrift på kulmule med knasende sprød græskartopping fulgt af en sød og frisk mangosalat. Opskriften tilfredsstiller alle dine sanser og fylder dig op med en god og let mæthedsfølelse. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.
Ovnbagt fisk
Mangosalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; hovedsalat; løg; sukkerært |
Håndfuld 3: | Kulmule |
Håndfuld 4: | Mango |
Fedt: | Græskarkerner; olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Citronmelisse; lime; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |