Kylling i karry med blomkålsris og forårsløg
Kylling i karry er en populær livret, som hele familien elsker. Smagsnuancerne fra æble, løg og gulerod spiller perfekt op til den velkendte smag af karry, der hurtigt vil brede sig rundt i hele huset. Nyd karryretten med blomkålsris i stedet for traditionelle ris. Så får du en klassisk ret med et Sense-venligt twist i form af ekstra grønt og mindre håndfuld 4. Blomkålsris er i øvrigt hurtige at lave – de skal nemlig kun lige overhældes med kogende vand og trække i 30 sekunder.
Blomkålsris
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; forårsløg; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Hvedemel; æble |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; karrypulver; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |