Kylling med fløde, champignon, peberfrugt og pasta

Hurtige og nemme pastaretter er en favorit hos mange, og når pastaretten så tilmed er med saftige stykker kylling, som svømmer rundt i en cremet sauce med fløde, tomatpuré og oregano, så er der tale om et sikkert hit. I denne lækre og nemme pastaret får kyllingestykkerne selskab af champignon og peberfrugt, men du kan fint tilsætte andet grønt, hvis du foretrækker det. Giv eventuelt den færdige ret et lille drys revet parmesan.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 6. december 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

1 lille løg
1 fed hvidløg
200 g champignon, rå
1 peberfrugt
2 kyllingebryst
1 spsk. olie
2 ½ dl hønsekødsbouillon
1 dl fløde, 38 %
2 spsk. tomatpuré
1 drys tørret oregano
2 tsk. majsstivelse
salt og peber

Pasta

70 g pasta, tørret
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller flere portioner, og spise retten over flere dage, eller fryse restportioner.

Sådan gør du

1
Pil og hak løg og hvidløg. Skær champignon i skiver, og skær peberfrugt i tern. Skær kyllingebryst i mundrette stykker.
2
Brun kyllingestykkerne i olie i en gryde, og sæt dem til side.
3
Steg champignon i samme gryde, til de afgiver væde og tager farve. Kom løg, hvidløg og peberfrugt ved, og steg videre i 1-2 minutter, til løgene er klare. Kom kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med bouillon, fløde, tomatpuré og oregano, bring gryden i kog, og lad den simre i 5 minutter. Jævn med majsstivelse rørt ud i vand, og smag til med salt og peber.
4
Kog pasta efter anvisning på pakken, og hæld vandet fra.
5
Vend pastaen sammen med kyllingen, og servér.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt eventuelt den færdige ret med friske krydderurter.
Tip #2
I stedet for pasta kan du nyde retten med kartoffelmos eller ris.
Tip #3
Du kan servere retten med revet parmesan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Majsstivelse; pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; tomatpuré; tørret oregano

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6201240
Fedt:31 g62 g
Kulhydrat:45 g90 g
Kostfibre:5 g10 g
Protein:39 g78 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt