Kylling med fløde, champignon, peberfrugt og pasta
Hurtige og nemme pastaretter er en favorit hos mange, og når pastaretten så tilmed er med saftige stykker kylling, som svømmer rundt i en cremet sauce med fløde, tomatpuré og oregano, så er der tale om et sikkert hit. I denne lækre og nemme pastaret får kyllingestykkerne selskab af champignon og peberfrugt, men du kan fint tilsætte andet grønt, hvis du foretrækker det. Giv eventuelt den færdige ret et lille drys revet parmesan.
Det skal du bruge
Pasta
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; tomatpuré; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 1240 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 45 g | 90 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 39 g | 78 g |