Kylling med grøntsager, rød karry og nudler
Lad dine smagsløg drage på en eksotisk rejse mod øst med denne uimodståelige opskrift på kylling med grøntsager, rød karry og nudler. Kombination af saftige kyllingestrimler, sprøde grøntsager, cremet kokosmælk og ikke mindst den krydrede varme fra rød karrypasta skaber en smagsoplevelse, der transporterer dig direkte til Asiens farverige køkken. Hertil kommer en portion nudler, men du kan også servere retten med ris, hvis du foretrækker det.
Wok
Nudler
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; rød karrypasta; sukker |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |