Kylling med grøntsager, rød karry og nudler

Lad dine smagsløg drage på en eksotisk rejse mod øst med denne uimodståelige opskrift på kylling med grøntsager, rød karry og nudler. Kombination af saftige kyllingestrimler, sprøde grøntsager, cremet kokosmælk og ikke mindst den krydrede varme fra rød karrypasta skaber en smagsoplevelse, der transporterer dig direkte til Asiens farverige køkken. Hertil kommer en portion nudler, men du kan også servere retten med ris, hvis du foretrækker det.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 24. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Wok

2 fed hvidløg
1 løg
¼ spidskål
250 g asparges, grøn
2 kyllingebryst
1 spsk. olie
1 spsk. rød karrypasta
1 dl kokosmælk, maks. 18 %
½ dl vand
1 spsk. fiskesauce
1 nip sukker
1 knsp. peber, hvid

Nudler

80 g nudler, tørrede
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak hvidløg. Pil løget, og skær det i tynde både. Snit spidskål groft. Skær enderne af de grønne asparges, og del dem 2 gange. Skær kylling i strimler.
2
Steg hvidløg i olie i en wok eller på en stor pande, til det så småt er gyldent. Tilsæt kylling, og brun det. Vend grøntsagerne i, og steg videre ved høj varme i 1-2 minutter, til kylling og grøntsager er tilberedte. Sæt til side.
3
Steg karrypasta under omrøring i samme wok eller pande i kokosmælken i 1-2 minutter. Vend vand i, og lad det simre i 1-2 minutter under omrøring. Vend kylling og grøntsager i, og smag til med fiskesauce, sukker og hvid peber.
4
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
5
Anret wokretten i dybe tallerkner, og servér med nudler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; løg; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Kokosmælk, maks. 18 %; olie
Smagsgivere:Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; rød karrypasta; sukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt