Kyllingedeller med kartofler og tzatziki

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 8. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

250 g kartofler

Kyllingedeller

2 forårsløg
75 g salatost, maks. 30+/17 %
350 g hakket kyllingekød 3-6 %
salt og peber
20 g olie

Tzatziki

½ agurk
1 dl fraiche, maks. 9 %
2 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
2
Skær forårsløg i tynde skiver og skær ost i små stykker.
3
Rør en fars af forårsløg, kyllingekød, salatost, salt og peber. Form kyllingedeller af farsen, og steg dem på alle sider i olie til de er møre.
4
Riv agurk og knug væden fra. Vend agurk sammen med fraiche, presset hvidløg, olie, salt og peber.
5
Servér kartofler sammen med kyllingedeller og tzatziki.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt