Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Mormorfrikadellen og den klassiske kartoffelsalat må her vige til fordel for kyllingedeller med en let og frisk kartoffelsalat med sennepsvinaigrette. Til kartoffelsalaten er der blandt andet brugt babyspinat og tomat, men du kan fint benytte andet grønt som eksempelvis grønne bønner, ærter, radiser, rucola og grønne asparges. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, for både kyllingedeller og kartoffelsalat fungerer fremragende i madpakken dagen derpå.
Kartoffelsalat
Kyllingedeller
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; løg; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %; æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; kartofler, nye danske |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; smør |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidvinseddike; krydderurter efter eget ønske; peber; salt; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |