Kyllingefrikadeller med ost, quinoa, tomatsalat og yoghurtdressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 26. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingefrikadeller

½ løg
1 ½ fed hvidløg
130 g hakket kyllingekød 3-6 %
30 g salatost, maks. 30+/17 %
1 spsk. græsk krydderi
1 nip salt
5 g smør
5 g olie

Andet

40 g quinoa, rå

Tomatsalat

½ løg
1 tomat
10 g olie
salt og peber

Dressing

1 spsk. purløg
½ dl yoghurt, maks. 3,5 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint, og rør det sammen med hakket kyllingekød, salatost, græsk krydderi og salt.
2
Form 3 frikadeller, og steg dem i smør og olie til de er møre, cirka 10 minutter i alt.
3
Tilbered quinoa efter anvisning på pakken.
4
Skær løg i skiver og tomat i både. Vend løg og tomat sammen med olie, og krydr med salt og peber.
5
Klip purløg, og vend det sammen med yoghurt, salt og peber til en dressing.
6
Servér kyllingefrikadeller med ost, quinoa, tomatsalat og yoghurtdressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; tomat
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Græsk krydderi; hvidløg; purløg; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt