Kyllingeinderfilet med pasta-blomkålssalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 3. juli 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastasalat

100 g pasta, tørret
½ rødløg
2 gulerødder
½ blomkål, rå
200 g edamamebønner, bælgede fra frost
200 g græsk yoghurt 10 % eller derover
1 tsk. citronsaft
½ tsk. karrypulver
1 tsk. sennep
salt og peber

Kylling

300 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisningen på pakken. Dræn dem fri for vand og lad dem afkøle.
2
Halvér kyllingestykkerne på langs. Pres hvidløg i en skål og kom olie, salt og peber i. Vend så kyllingestykkerne olieblandingen. Opvarm en pande og steg dem i 3-4 minutter på hver side til de lige netop er gennemstegte. Sluk for varmekilden og lad dem hvile på panden.
3
Hak rødløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
4
Del blomkålet i små buketter.
5
Optø edamamebønnerne ved at hælde kogende vand over dem og dræn dem så fri for væske.
6
Kom græsk yoghurt, citronsaft, karry, sennep, salt og peber i en skål og rør det sammen. Smag dressingen til - den må gerne være lidt salt. Vend så pasta, rødløg, gulerødder, blomkål og edamamebønner i til du får en ensartet pasta-blomkålssalat.
7
Anret de stegte kyllingestykker med pasta-blomkålssalaten til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Græsk yoghurt 10 % eller derover; olie
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; karrypulver; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt