Kyllingelår med vindruer, ris og grønne bønner
Det er den dejligste duft, der spreder sig fra ovnen og ud i alle køkkenets afkroge, når du sætter denne simple, men lækre ovnret med kylling på menuen. Kyllingen bliver først brunet af, inden den ryger i ovnen sammen med løg, hvidløg, vindruer og en sauce på hvidvin, bouillon og krydderurter. Hertil kommer et drys persille, grønne bønner og ris, men du kan servere retten med lige netop det tilbehør, du foretrækker.
Kylling
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; løg; vindrue |
Håndfuld 3: | Kyllingelår, hele med ben og skind |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; laurbærblad; persille; salt og peber; tørret rosmarin; tørret timian |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |