Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Tag en lyntur direkte til Thailands farverige køkken med denne her opskrift på asiatisk wok med lynstegt oksekød med champignon, broccoli og peberfrugt. Den autentiske thailandske smag får du ved at tilføje østerssauce og fiskesauce, som gør retten smækfyldt med smagsmæssig dybde. Grøntsagerne kan i bedste stop madspildsånd varieres efter, hvad du har ved hånden. Så er der hurtig og velsmagende aftensmad på bordet fra de varme lande.
Ris
Oksekød og grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; champignon, rå; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |