Marineret kylling med søde kartoffelfritter, dip og bønnesalat
Pandestegt kyllingebryst med søde kartoffelfritter, krydret dip og grøn bønnesalat er nem og lækker hverdagsmad, som du nemt kan tilpasse efter smag og behag, eller hvad du tilfældigvis har ved hånden. Kyllingebrystet er marineret i en blanding af timian, citronsaft og honning inden stegning, men du kan også vælge at give kødet et drys med din favorit-krydderiblanding inden stegning på panden.
Sød kartoffel
Kylling
Grønne bønner
Dressing
Dip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; rødløg; sød kartoffel |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; græskarkerner; mayonnaise; olie |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; paprika; persille; salt og peber; sriracha chili sauce; sukker; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |