Marineret nakkekotelet og cremet spidskålssalat med gulerod, æble og krydderurter
Sæt hurtig, nem og velsmagende mad på menuen med denne her lækre og saftige marinerede nakkekotelet. Den får på tallerkenen selskab af en sprød og enkel salat bestående af snittet spidskål, revet gulerod og æble i både. Salaten er vendt i en cremet dressing på yoghurt naturel, fraiche og friske krydderurter smagt til med sennep, citronsaft og sukker, der giver et friskt modspil til det stegte kød.
Kotelet
Spidskålssalat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Marineret nakkekotelet |
Håndfuld 4: | Æble |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Citronsaft; dijonsennep; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 %; yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |