Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Det maskerede blomkål med rejer, æg, ærter og den velkendte dilddressing er en elsket dansk klassiker fra mormors køkken. Kirsten Hüttemeier var begejstret for retten og foreslog den som frokostret i weekenden eller forret til en større middag. Det var også sådan retten blev brugt op gennem 1980’erne, hvor den fik en renæssance. Vi sætter den på menuen igen, for den er både nem at lave, smuk at se på samt smagfuld og mættende.
Det skal du bruge
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; grønne ærter, dybfrost; tomat |
Håndfuld 3: | Rejer; æg |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citronsaft; dild; karrypulver; salt og peber; sennep |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 555 | 555 |
Fedt: | 30 g | 30 g |
Kulhydrat: | 24 g | 24 g |
Kostfibre: | 13 g | 13 g |
Protein: | 44 g | 44 g |