Mørbrad med blomkålsris

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mørbrad

1 gulerod
1 løg
140 g svinemørbrad
1 tsk. smør
salt og peber
1 spsk. oliebaseret pesto

Blomkålsris

15 g mandler
2 spsk. purløg
½ blomkål, rå
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skræl gulerod og skær i små tern. Hak løg fint.
3
Opvarm en pande og brun mørbraden i smør på alle sider, krydr med salt og peber og læg mørbraden på et skærebræt. Svits derefter gulerod og løg til det har taget farve. Skær en 2 centimeter dyb revne i midten af mørbraden. Fyld den med gulerod og løg og fordel pestoen på toppen. Lad mørbraden stege færdig i ovnen i cirka 15 minutter.
4
Hak mandler groft og hak purløg.
5
Riv blomkål på et rivejern og kom det i samme pande, som du har stegt mørbrad og grøntsager. Hæld et par spiseskefulde vand ved og varm blomkålen op til det er gennemvarmet. Krydr med salt og peber. Tag det af varmekilden og vend mandler og purløg i.
6
Skær mørbraden i skiver og servér med blomkålsris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; gulerod; løg
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Fedt:Mandler; oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt