Mørbradsstrimler i sur-sød sauce med grøntsager og ris
En af de måder, hvorpå det asiatiske køkken brillerer, er i balancegangen mellen det sure, det søde og det salte. Et af de bedste eksempler på netop den balancegang er en klassisk sur-sød sauce. En hjemmelavet sur-sød sauce smager skønt. Her bliver den ledsaget af masser af grøntsager og svinemørbrad i strimler. Du kan dog også fint benytte andre udskæringer som skinkesmåkød eller kotelet skåret i strimler.
Det skal du bruge
Ris
Mørbrad i sur-sød sauce
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; broccoli, rå; peberfrugt; rødløg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Eddike; fiskesauce; hvidløg; ketchup; peber, hvid; sojasauce; sukker |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 585 | 1755 |
Fedt: | 23 g | 69 g |
Kulhydrat: | 58 g | 174 g |
Kostfibre: | 10 g | 30 g |
Protein: | 34 g | 102 g |