Nudler med svinekød, karry, aspargesbroccoli og porre
Elsker du boller i karry, men ikke nødvendigvis tiden det kræver at frembringe den danske middagsklassiker, så er det denne her ret, du skal kaste dig over. Her er farsen skiftet ud med saftige og møre svinemørbradsstrimler, mens karrysovsen er en hurtig version frembragt at karry stegt af på panden tilsat fløde og bouillon. Hertil kommer en ordentlig bunke grønt i form af porre og aspargesbroccoli, så retten kommer hele kostpyramiden rundt.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aspargesbroccoli; porre |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Gurkemeje; hvidløg; hønsekødsbouillon; karrypulver; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |