Nudler med svinekød, karry, aspargesbroccoli og porre

Elsker du boller i karry, men ikke nødvendigvis tiden det kræver at frembringe den danske middagsklassiker, så er det denne her ret, du skal kaste dig over. Her er farsen skiftet ud med saftige og møre svinemørbradsstrimler, mens karrysovsen er en hurtig version frembragt at karry stegt af på panden tilsat fløde og bouillon. Hertil kommer en ordentlig bunke grønt i form af porre og aspargesbroccoli, så retten kommer hele kostpyramiden rundt.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 31. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

300 g svinemørbrad
2 fed hvidløg
1 porre
200 g aspargesbroccoli
1 spsk. olie
3 tsk. karrypulver
1 tsk. gurkemeje
½ dl fløde, 38 %
1 dl hønsekødsbouillon
1 nip sukker
salt og peber
70 g nudler, tørrede
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Afpuds svinemørbrad, og skær i strimler.
2
Pil og hak hvidløg. Skær porre i fine ringe. Skær ender af aspargesbroccoli, og del stænglerne 2-3 gange.
3
Steg svinemørbrad i olie på en pande, til det lige akkurat er gennemstegt. Sæt det til side. Steg grøntsager på samme pande i 2 minutter. Tilsæt karry og gurkemeje, og steg videre i 30 sekunder. Hæld fløde og bouillon ved, vend svinemørbrad i, og lad det simre i 1-2 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.
4
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og vend dem sammen med resten. Bliver nudlerne for tørre, kan du tilsætte lidt ekstra bouillon eller vand.
5
Anret i en dyb tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aspargesbroccoli; porre
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Gurkemeje; hvidløg; hønsekødsbouillon; karrypulver; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt