Oksekødsret med spidskål og tortillaknas

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. februar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Topping

½ fuldkornstortillawrap
1 nip salt
1 dl krydderurter efter eget ønske

Oksekødsret

1 løg
300 g spidskål
1 oksekødsbouillon, terning
1 dl kogende vand
1 tsk. olie
300 g hakket oksekød, 3-7 %
1 dl fløde, 38 %
100 g grønne ærter, dybfrost
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tortillawrap i små stykker og rist dem på en tør pande til de har taget farve og er blevet sprøde. Krydr med lidt salt.
2
Skær løg i tynde halve ringe. og skær spidskål i tynde strimler.
3
Opløs bouillonterning i kogende vand.
4
Opvarm en pande og kom olie på. Steg først løg og oksekød til det begynder at tage farve. Vend så spidskålen i til den falder sammen. Hæld fløde og bouillon ved. Lad retten koge ind i cirka 10 minutter. Vend derefter ærterne i retten og smag til med salt og peber.
5
Hak krydderurterne.
6
Servér retten med tortillaknas og krydderurter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg; spidskål
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; oksekødsbouillon, terning; salt; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt