Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Forstil dig at komme hjem, træde ind ad hoveddøren og blive mødt af en lækker duft af simreret. Bouillon, rødvin, laurbærblade og timiankviste i en skøn forening, der til sammen småkoger sig frem til en kraftig og lækker sauce. Sådan er det med denne opskrift på ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos. En klassisk italiensk opskrift med saft og kraft til de lange efterårsaftener. Lav den en dag, hvor du har god tid til at lade retten simre i mange timer.
Det skal du bruge
Ossobuco
Blomkål-kartoffelmos
Gremolata
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Bladselleri; blomkål, rå; gulerod; løg; tomat |
Håndfuld 3: | Okseskank |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; citron; frisk timian; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; laurbærblad; rødvin; salt og peber |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 1290 |
Fedt: | 21 g | 42 g |
Kulhydrat: | 49 g | 98 g |
Kostfibre: | 12 g | 24 g |
Protein: | 51 g | 102 g |