Ostegratineret hokkaido med pasta og spinat

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g pasta, tørret
½ hokkaido
10 g olie
salt og peber
1 tsk. paprika
80 g ost, maks. 30+/17 %
30 g spinatblade, rå

Urtedressing

2 spsk. krydderurter efter eget ønske
30 g fraiche, 9 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken.
3
Skær hokkaido i tynde skiver. Læg dem på bagepapir på en bageplade og pensl med olie. Krydr med salt, peber og paprika. Bag hokkaidoskiverne i cirka 15 minutter.
4
Riv osten og drys osten på de bagte hokkaidoskiver. Bag dem så til osten er smeltet og har taget lidt farve.
5
Hak krydderurterne fint og bland dem med fraiche, salt og peber. Vend de let afkølede pastaer med dressingen.
6
Servér de ostegratinerede hokkaidoskiver sammen med pasta og spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt