
Ovnbagt laks med sellerifritter og agurkesalat
Sæt nem, velsmagende og nærende mad på menuen med denne her opskrift på ovnbagt laks med sellerifritter krydret med timian. Dertil kommer en lækker og cremet agurkesalat med ymer, dild og hvidløg. Opskriften her kan nærmest varieres i det uendelige alt efter hvilken fisk, der lokker hos din lokale fiskehandler, eller hvilke rodfrugter eller surmælksprodukter, du tilfældigvis har ved hånden.
Agurkesalat
Sellerifritter
Ovnbagt laks
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Agurk; knoldselleri |
| Håndfuld 3: | Fersk laks |
| Fedt: | Olie |
| Smagsgivere: | Dildkvist; hvidløg; peber, sort; salt; salt og peber; tørret timian |
| Mælkeprodukter: | Ymer |
| 1 Portion | Total | |
| Kulhydrat: | - g. | - g. |
| Kcal: | - | - |
| Protein: | - g. | - g. |
| Fedt: | - g. | - g. |
| Kostfibre: | - g. | - g. |
