Ovnbagt sejfilet med grøntsager og flødesauce dertil kartofler

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sejfilet i ovn

150 g sejfilet
salt og peber
50 g asparges, grøn
1 gulerod
½ squash, rå
½ peberfrugt, rød
10 g olie
½ dl vand
½ bouillon, terning
½ dl fløde, 38 %
½ dl butterbeans, tilberedte
peber

Andet

130 g kartofler, nye danske
½ dl persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Drys sejfilet med salt og stil den på køkkenbordet i cirka 10 minutter.
3
Knæk den nederste, seje del af aspargesene og skær dem i mindre styker. Skær gulerod, squash og peberfrugt i rustikke stykker.
4
Svits grøntsagerne i olie på en varm pande og hæld dem i bunden af et ovnfast fad.
5
Kog panden af med vand, bouillonterning og piskefløde.
6
Hæld væden fra panden over grøntsagerne. Drys butterbeans ovenpå. Læg så sejfileten ovenpå og krydr med peber. Læg et stykke bagepapir over retten og bag den i cirka 20-25 minutter, til fisken er mør.
7
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
8
Servér fisk, grøntsager og kartofler med væden fra ovnretten. Drys hakket persille over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; gulerod; peberfrugt, rød; squash, rå
Håndfuld 3:Butterbeans, tilberedte; sejfilet
Håndfuld 4:Kartofler, nye danske
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; peber; persille; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt